cairan

Salam nk tanya saya hamil baru 15w 2days. Normal ke klau puting pyudara kluarkan cecair jernih?? First time hamil, so ada ssapa tau ke atau mmg mcmni?

2 Balas

Normal..sy 17w bru kluar blah kanan..18w belah kiri..until now.klau kita kerap cuci kuping2 kat puting lps mndi..mesti basah baju..

4y ago

Oyke sy dua2. Itulh sy tgok mcm ada bintik putih dkt puting bila n ada kluar air.. Tq jwb. 😊

normal sis...yg xnormal klau kluar drah atau nanah...itu nurse yg bgtau sy😊

4y ago

Oyke. Ok sis tq😊