MENANGIS TIBA-TIBA

Salam. Nk tanya laa. Baby 3 bulan. Anak sy masa kt rumah sy , bila lepas mandi nk pakai kn baju, dia oke x menangis, elokk je perangai.. Lpstu balik kg nk beraya, lepas mandi, nk letak die kt bwh nk Pkai baju, tiba2 mencebikk Lpstu menangis kuat. 3 4 hari kt kg, 3 4 hari jgk laa nk mandi jd mcm tu.. Pelikk jgk laa sy pon 😅 Tak kn sebab berubah tempat or suasana mandi Ke ada hantu air dlm tuu🤣 buntu daa sy nie Sy stay kg 2 minggu,, xkn 2 minggu jgk die mcmtu.. Kenapa yee, ade sesiapa pernah anak dia mcmnie ke🙂 #bantusharing #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Kdg sbb berubah tempat. Anak sy mcm tula mandi dekat rumah elok je. Balik kampung mil ke mak sendiri mesti nangis

sejuk lh tu lps mndi. balut kn bdn dia dgn towel.

1y ago

Sama jgk sis.. Kg kelantan, panas sgt2 sini, mndi pon air suam2 kuku... Asl letak mencebik nges.. Angkt nk tenang kn die, die snyp kjp, letak nges pulakk.. Mndi pagi ptg mcmtu laaa.. Kt uma sy kL xde cmtu Heran jgk laa sy Sbb berubah tempat mndi ke ape