Hi salam mommu

Hi salam nk tanya ibu ibu yang berpengalaman. Anak saya umur 9bulan nk masuk 10. Dia demam dua hari ni badan tak panas sngt pun. Selalu cek suhu dia. Dan makan ubat. Dia ok je panas suam suam. Hari ni dia berak mcm ni. Sorry nk tanya ini cirit birit ke ya?#firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

Hi salam mommu
3 Balas

klo mkn antibiotik.. atau ubat cair kahak..kadang akn bg kesan kt najis die .sbb akn keluar melalui najis

Baby ada tak minum lebih susu dan kurang makan solid sebab sakit?

ni kesan dari mkn ubat. so normal.