HOMEOPATI SALINDAH

Salam nk tanya ada x ibu2 consume salindah ni sepanjang pregnancy? Is ok to consumed it?

3 Balas

Wasalam sis sye pun nak taw jawapan ni. Homeopati ni mak sye makan mase lahirkan adik sye dlu. Adik sye sihat n kulit pun bersih mase lahir. Mak sye kate xde ape effect pun. Sye pun next week baru nak cube. Kalau badan x okay dgn homeopati tu sye stop kut. Badan org berbeza kan.

saya pon makan jugak skg nie . my mom lahir kan adik² sy katenye mudah jer.. sy baru nak dpt anak first.. in syaa allah atas izin Allah.. semoga ianye dpermudahkan.. amin . skg tgah consume B2

untuk apa ya sis? kalau mkn ubt kk pon dh ok insyaAllah semua sihat