Ade nmpak line ?

Salam, nak tnya tadi mlm buat UPT test, nampak samar sgt, even husband pun kata mmg samar sgt mcm dlm gmbar, Ade sesiapa nampak benda yg sama? **UPDATE TADI SAJA2 TRY UTK OVULATION TEST POSITIVE, lepastu try clear blue faint line tk nmpak dlm camera. nak tnya Kalau buat ovulation dgn pregnancy test boleh sama2 jadi positive ke? **UPDATE saya try 3 Hari berturut2 (Tak termasuk harini), sbb jenis tk sabar sgt hahah (jgn kecam)but still sama cuma nmpak sikit dri yg first tu la utk clear blue.. Ade sesiapa boleh tlg #pleasehelp #advicepls #bantusharing

Ade nmpak line ?
12 Balas

Jika ini..

3y ago

Thanks.. Sya cba.. Jika rzki bulan yg baik in sha allah.. Saya hrap Allah beri kn rzki pda kita yg msih menunggu kehadiran cahaya mata.. Aamiin..