Makan supplement

Salam, nak tnya. Slalunya brapa minggu boleh start makan lain2 supplement slain yg di bagi oleh kk ya? Trima kasih 😊 #firstbaby

1 Balas

wslm. boleh tanya nurse/doc bila check up. mcm sy, sy tak makan supplement lain selain yg kk beri. sy makan dpt vit c, b, iron tablet, folic acid & ubat calcium. so sy makan tu je😊

2y ago

ok kalau mcmtu tanya nurse ya nanti. sbb kadang ada sesetengah bahan dlm supplement tu yg tak ok utk ibu hamil. sama2 awak🥰