Normal ke?

Salam hi nak tnya mommies, saya now tgh mengandung 9 weeks tapi saya rasa saya kurang muntah2 berbanding week yang sebelum ni. Adakah normal? Saya fobia sikit sebab saya pernah miscarriage sbb baby tak develop tapi last week scan Alhamdulillah baby ada heartbeat semua. Cuma saya risau sebab saya kurang muntah2 masuk 9weeks ni 😣 ada tak mommies yg mcm saya?#bantusharing #pregnancy #advicepls #mommybuntu

2 Balas

it's okeyh, normal je, ada orang tak morning sickness langsung, so don't worry okeyh,

normal