Hari2 nak makan meggie ayam je

Salam/hi nak tnya ibu mngandung tri 1 bole ke sllu nak makan mggie je..tuh je selera yg bole masuk..mknn lain ssah nak msuk.apa lg nas2 dan lauk berempah..tgk je pun dah loya mabuk..ya allah 😭 #ingintahu #pleasehelp

5 Balas

fastfood tidak digalakkan mkn dgn kerap ya.. klau x blh mkn nasik ada lauk cuba mkn bnda lain yg blh ganti nasik.. sy dulu sy paksa je mkn nasik tp sy buat ikut tekak blh telan.. sy goreng ikan.. mkn ngn kicap.. tumbuk sambal belacan kurg pedas.. lauk² kering je sy mkn dulu😁