Imunisasi anak

Salam, nak tnya boleh ke suntikan imunisasi 5 bulan kalau x da buku ? Buku anak sy tertinggal kat luar negara..

1 Balas

Checkup mana? KK ke?

1y ago

mcm mana buku boleh tgl? kena ada strong reason tu. kalau x nanti kena bebel dgn nurse. selalu nya nnti nurse bagi kertas, jgn hilang kan. buku tu mintak sesapa pos kn ke awk. nnti awk staple kan kt buku bila sampai. tapi ikut budi bicara nurse. ade kk bagi, ade kk nak buku jugak. cube call kk or pg walk in je dulu tye.