letih lesu

salam.. nak tnya ad x mummies dekat sini bila masuk trimester jd terlampau letih n lesu.. satu kerja pon xleh buat..

5 Balas

Normal.. sy pun tgh alami skrg.. jd malas malasan gituu.. x mcm before ni.. asyik melepet je.. kalau hari bekerja xde la melepet melarat sbb kerja kan, kalo hri off nahh melepet terus.

Yes mummy ini normal sangat. Kawan saya macam awak, jenis memang tak boleh buat apa. Penat sangat. Nanti dah masuk trimster kedua biasanya okay sikit

2y ago

sy masuk trimester kedua baru rasa mcm ni.. sebelum ni okay.. ni kandungan k2... kndungan sbelum ni xmcm ni

saya pun camtu masa trimester pertama. lembik macam mayat hidup. masuk trimester kedua baru ada tenaga sikit nak buat kerja

saya mcm tu juga , skrg trimester kedua . rasa lesu2 tu msih ada.

sy pun sama...