letih dan lesu

salam.. nk tnya ad x mommies dlm ni bila masuk trimester kedua jd letih yg amat n lesu? satu kerja pon xleh buat.. klau masak kt dapur auto pening sbb berdiri lama..#ingintahu

4 Balas

ya , ada juga . ada baca ,kekurangan vitamin pun jdi punca serta ada alahan ke kan. take care mommies . semoga cepat2 kuat dan sihat selalu smpai melahirkan.aamiin ya mujib

sy skg mcm ni nk msak nk tk nk saja,kdg nk cci bju pn mlas n bdn rsa pnat,nk baring je..prgnt no3 pling mncbar mna ad gdm lg..😪😔

Sama mcm sy… berdiri lama sikit badan terus mnggigil.. cepat penat…

Ya sama .. saya pon rsa mcm tu..