7 minggu

salam nak tanye kalau hamil 7 minggu mmg perut take rasa APA2 lagi rasa mcm Kosong tak ada apa2 risaa jugak ni pergi scan masa 6 minggu take nmpk apa2 lgi

2 Balas

ikut badan juga kak. ada org klu scan dh nmpk. ..klu mcm sya 17 week kak. ..blm ada nmpk apa2 ....jd sya kne repaet 2 mggu. risau. . tapi sya berdoa smoga mudah2hn ada lh tu. .

5y ago

mtk2 ada lah sy first time Nk jadi IBU selama penatian 2 tahun lbh

Baru lagi. Nanti 2minggu macam tu nampak la kantung. Lama lagi nak rasa tu

5y ago

Its okey dear. Jaga pemakanan.. Jangan buat aktiviti lasak sangat. Ada org mengandung tak ada mual ke apa. Helok je sampai bersalin. Ada orang sampai bersalin baru habis alahan.