Ada Ka Xda?

Salam nak tanya. Ada x nmpk line ataupun mata sendri yg salah??. Saya irregular period last period bulan march aritu. Period x datang2 tp breast sakit mencucuk2 dkat 5 hari, lpas tu gatal2. Tp xda pula rasa pening2 or mual. Saja2 test td pagi sbb period lmbt sgt nak dtg. Saya pun x pasti period saya da berapa lama lewat sbb irregular, ??

Ada Ka Xda?
3 Balas

Boleh cek upt dh tu.. Sy pon last period bln 3..allhamdulilah 19/5 upt positif.. Simptom pgnant skit breast lgy2 area puting kena kain skit gila, skit bwah prut, tpi klaw muntah la pning sy xdak.. Cumaa suami je yg mntah dn pning😝

4y ago

Skit abdomen mmg ad.. Tmbah duduk lma2 mmg akn qasa.. Skit pinggang tu jgn ktaa mmg ad..klaw samar2 tu insyaallah nnty ad la good news utk sis 👍

Saya ada nampak line tu sis cummasih kabur. Utk kepastian, sis repeat test 2-3 hari lagi ye... 😊

4y ago

In shaa allah saya doakan semoga ada rezekinya, jika dah ada, moga baik2 saja semuanya, amin. 💕

Cuba lagi sis

4y ago

Td pagi ada cek tp samar juga sis