Anak tengok youtube ..

Hi salam . Nak tanya . Xpe ke kalau saya bagi anak tengok youtube ? Xbagi selalu . N xbagi dia tengok sorang² pun .. selalu saya akan bagi tengok masa dia makan sebab anak saya ni berat badan kurang lepastu jenis xberminat sangat nak makan tu jela cara nak bagi dia makan lepas pujuk2 ngan mainan dia taknak duduk kat kerusi makan dia baru saya bagi dia tengok phone . Rumah saya ni takde tv sebab kami org susah . So ada phone jelaa .. saya risau jugak kalau ada effect apa2 yg xelok kat anak saya kan .. tolong komen please .. dulu tengok msrachel .. sekarang ni dia dah pandai nak yg nyanyi2 macam cocomelon , little angel .. dulunya mmg saya taknak dedahkan anak saya pada gajet langsung tapi hmmm .. #ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

sy buat dengar suara je mcm ms rachel cocomelon ,masa makan bby mmng xnk dduk diam tpi sy usaha buat makan sambil bermain bawa la mainan apa2 ke ajak bual2 mcm tu je la..stkt ni xprnh lg bgi tengo hp ka tv bby cri hp tu tpi sy usaha alih perhatian dy