Upt Positif

Salam nak tanya ..valid ke upt ni . Beli dari tahun lepas lagi, Harini baru guna sebab rasa tak sedap badan . Kalau valid sy rasa takut sangat sebab anak baru setahun 3 🥺, kesian sangat kat dia.. ##ingintahu #seriusnanya #bantusharing

Upt Positif
2 Balas

hye sis..upt mcm nie valid..bg org lain tk tau tp sy mmg valid..maaf tny, klu sis kesian kat anak, sis kena rancang baik2..da jd mcm nie tk per la..sis redha je la..take care..semoga sis n baby baik2 aje ya..💕

untuk yang keliru ,sy memang tak ambik perancang sebab semua perancang sy taksesuai darah Non stop sepanjang ambik dluu

11mo ago

valid sis. saya pun pakai yangni.. sekarang alhamdulillah dah msk 28w. dan sgt sensitive sb boleh cek dari seawal 5w kehamilan. berkenaan dengan perancang, sis boleh ke kk atau klinik berhampiran, bincang dengan dr.. memang ssh nk jmpa yg sesuai.. tapi tak mustahil sebab banyak jenis. tapi tak boleh give up sis. untuk kesejahteraan mental dan fizikal diri sendiri dan anak2 nanti.