BMI Rendah

Salam nak tanya susu apa yang boleh naikkan berat badan baby. Anak saya minum similac TC berat tak naik banyak 🥺

1 Balas

tak naik bnyk means still naik juga la kn even 100g gitu. jadi xperlu risau la. janji ada naik juga even skit. yg kena pantau ank aktif n sihat. tu je. tp if nak tuka susu, try je mana2. beli peket kecik dlu. sbb xsemua budak ngam bila tuka2 susu. tp kalo ank da start makan, fokus kt mknn. susu tu da kira no2.