Travel Balik Kampung

Salam nak tanya saya akn bersalin secara ceaser 23/10 ni. So far saya larat je kerja semua takde masalah apa pun. Tapi saya sengaja amik cuti awal seminggu. Hehe. So nak tanya, bahaya ke travel dari Shah alam ke Johor usia kandungan 37 minggu? Sebab saya ada GDM so kene bersalin awal 38 minggu. Saya fikir da alang alang cuti seminggu, saja nak balik kampung.

2 Balas

Okay jeee sis cuma selalu berhenti k buad Regangan. Xnak terlalu lama duduk dalam kereta. Aircond lagi kan. Hehe semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 🥰

Awak kerap bhenti dekat rnr & siapla makan2 dlm kereta sbb saya org JB kalau dh masuk highway yg 2 lane je tu, jenuhhh jem dia

9mo ago

maksudnya okay je la travel jauh ya? sbb lepas 3,4 Hari saya akn travel ke Shah alam semula sbb sy beranak kat Shah alam