Baby gerak dibawah

Salam nak tanya kenapa ye sejak 7bulan nak masuk 8bulan ni saye rase pergerakan baby di bawah dekat sgt dgn ari ari? Normal ke ? dan tendangan nya pon agak perlahan bile pegang baru kuat tendangan nya...#firstbaby

3 Balas

Hi mommy. Rasanya takda apa tu, sebab memang start 7bulan/28weeks kepala baby dah berpusing ke bawah(masuk laluan) based on apa saya baca dan tonton kat youtube/tt lah. In sha Allah takda apaa

dah ke laluan tu. rasa takda apa tu. takpe rajin2 berbual & usap2 dia. dia tidur tu sbb tempat dah agak sempit.

normal ni.