Period Heavy Dan Berketul Banyak

Salam. Nak tanya, kenapa ya lately selalu period berketul ketul? Adakah normal? Lagi2 bulan ni. 2 hari heavy giler dan berketul ketul besar lagi banyak. Sorry kalau topik ni menggelikan tp nk describe dia punya ketul mcm size buah cherry dlm jem ??. Ada la beberapa ketul cherry ?. Paling menghairankan period bulan ni awal. Cycle 24. Kebiasaan cycle saya ialah antara 28 - 32

2 Balas

Klau bg sy tu normal sbb kadang2 pn ada jd mcm tu, darah beku yg buatkan senggugut, bila keluar tu mmg rasa lega sgt2

Better refer dengan doktor sis