Nasi semalam buat nasi goreng

Salam nak tanya kalau saya nak buat nasi goreng untuk breakfast anak pagi esok .. malam sebelum tido ok ke kalau saya tanak nasi terus .? Ke xelok untuk anak makan nasi sejuk semalaman . Please help . Anak saya umur setahun .. xsakit perut ke makan nasi semalaman .. #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

entahlah saya selalu je buat nasi goreng guna nasi semalam.. Alhamdulillah xde apa2 masalah pulak..

nak buat nasi goreng mmg lebih elok nasi yg sudah ditanak semalaman selagi masih elok tak basi

5mo ago

takut xboleh sebab anak saya umur baru setahun sis . mak mertua kata xboleh