Bayi baru lahir cirit birit

Salam nak tanya ibu2..anak saya berusia 8 hari.. ada demam kuning...jd saya campur dengan susu formula memandangkan susu saya pon tak banyak..masalahnya sekarang anak saya cirit birit..sampai melecet..ada cadangan tak susu apa yg sesuai...saya da try s 26, enfalac a+, dan similac... setiap kali lps susu mesti berak2..😭

1 Balas

sy pakai karihome lepas discharge 6hari sampai laa sebulan.. allhamdullilah taik dr gelap (taik pertama) then kekuningan ade mcm biji2 structure lembut. under intensive foto jugak sebelom discharge. lepas discharge 3kali TSB. reading bawah 90. Now dah 2bulan cont frisolac AR. hari2 berak jugak sekali teran..