Perut mengeras 37w2d

Salam nak tanya, dua hari ni perut saya kerap mengeras tapi baby masih aktif gerak. Masa mengeras bhgian bawah rasa mcm kepala baby tu menekan2. Nak tanya adakah tu contraction? Perlu ke saya ke hospital? Saya mcm keliru sbb baby masih aktif cuma perut je kerap mengeras #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

sama plk cm sy da 37 week keras dri smlm still blh than lg bby pon aktif nk ad tnda bru ke hsptl smoga kita dprmudhakn due 4.8

10mo ago

Dah ada tanda apa2 ke?