1st time preggy

Salam . Nak tanya , agak² usia kandungan berapa bulan ya masa kita hamil tu tak boleh bersama suami lg smpai bersalin ? 3 bulan ke atas atau mcm mana ? #firstmom

1 Balas

1st trimester. Klu ada mslh uri dibawah pun x digalakkan bsama

2y ago

oh yeke . Tp dr pun blm ckp apa² . Haritu prgi scan brapa week , skrg dh 7w.. buku pink pun tggu next month bru boleh buka sbb msh bru lg kata nurse . Next week nak scan lagi sbb haritu scan nampak kantung jak , blum ada heartbeat .