Sakit semenjak makan obat untuk gdm

Salam nak tanya Ada tak sis2 yg kena MCM saya ni .sebelom ni saya ok je tapi semenjak 5hari saya makan obat control gdm ni.saya sakit kepala migraine . lepastu sekarang separuh muka saya nyilu sakit semua .nak kunyah2 pun xboleh SBB gusi pun sakit pipi pun sakit Mata dgan kepala pun sakit.tapi sebelah je la bahagian Kanan.kalau Kiri ok.betul2 xselesa sekarang dah la kerja f&b layan costumer .nak cakap pun xda mood dah ni.saya pregnant 33 week2 days.patut tak saya g klinik or hospital until cek

2 Balas

klu nk brkongsi keadaan tu ok je puan.tapi klu tny patut x pegi klinik tu mmg patut la..sini xdpt membantu.xsesuai dgn ubat la kotnye.pape mslh direct doktor dan nurse ye.

g hospital puan bgtau psl ubat n bgtau puan pregnant..bgtau kesan2 slps mkn ubat gdm.Sngt pnting pg hospitl..