Similac lactose free

Salam. nak tanya, ada tak mummy yang bagi anak susu ni? saya ada terbaca dekat fb susu ni tak boleh minum dalam jangka masa panjang. Betul ke?

Similac lactose free
2 Balas

hye sis..anak sis masih minum similac lactose free? anak sy pun sama minum nan lactose free sebab dy minum susu lain kerap muntah yg bnyak..susu ni ok jeluak sikit2 je tu pun kadang2..sy pun xtau nk bg susu ni sampai bila

ank sis alah susu lembu ke?

10mo ago

Similac lactose free yang ni susu lembu, saya try susu ni sbb sebelum ni minum susu brand lain dia muntah. minum susu ni elok tak muntah langsung.