Bby kerap kembung perut

Salam n slmat pagi🤗 Ok sy mohon pde ibu2 yg pngalaman ttng bby tlng share2 care nk kurang kn kmbung bayi..anak sy kerap sngt kmbung,sy risau sngt2..da 3x kali tukar susu,,tukar botol susu n puting susu tapi ank sy tetap kmbung..,mohon share ye sy xsngup tngk ank sy mngis sje.#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Puan boleh check semula teknik penyusuan anak. Mungkin mulut anak tak latch dengan betul diputing, so angin masuk lebih. Moga dipermudahkan😊