Sangkut kencing manis

Salam n morning mommy2 smua, saya mnum air gula msa preggy 28 week, skrg dah 30 week,1 day ... N nurse call bgitau sgkut kencing mnis 8.8, esok bru nk g kk n lusa jmpa dktr.... Saya nk tnya mommy2 yg sgkut gdm mkn apa utk turunkn bacaan? Saya dah stop mnum mnis, beras dh tukar brs perang, roti pon dah tukar roti wholegrain... Tq mommy2 smua.. #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

sy gdm on diet control juga. makan suku2 separuh or sis blh try google diet suku2 sparuh gdm. InsyaAllah ok.

2y ago

😁✌🏻