Period lebih 15 hari

Salam n hi moms semua, saya nk tanya kot moms yg ada pengalaman period lebih 15 hari sebb ambil depo... saya perasan period saya lama dan dah lebih 15 hari. Setahu saya kalau darah tu lebih 15 hari dikira darah istihadah. Boleh tak moms semua sharekan pengalaman ambil depo ni?#bantusharing #firstmom

2 Balas

sy pun amik depo . first cucuk period xberenti dekat sbulan .cucuk yg kedua terus xperiod ,skrg cucuk yg ketiga masih lagi xperiod 😅 tanya misi dia ckp sama ada xsesuai atau makan masa nx stabil hormon .misi ckp biasa la tu period akan jadi xteratur bila amik perancang ..