Buasir semasa bersalin

Salam n hi mommies, sy dah dekat tarikh due utk bersalin.. sy memang ada buasir sejak dulu.. sekarang masalah saya takut nak teran masa bersalin, fobia buasir tu keluar lagi banyak.. ade kemungkinan tak buasir tu mengganggu proses bersalin normal nanti? Kot ada nurse tolong tahan buasir dari keluar ke.. 🥹😭

1 Balas

ada inform misi kk tntg keadaan sis?

1y ago

alhamdulillah sy dh selamat bersalin smlm petang.. ape jd pd sis? dh infom tp dorg wat lek je.. skrg ni masuk hri kedua dh susah no bangun😭 sakit bhgian tu seksanya rsa