Boleh tak mkn betik masa preggy trim first

As'salam n hai mommy, boleh mkn buah betik masa trimester pertama. Takut kalau ada kesan pada kandungan or baby

4 Balas

Better jgn mkn lg .. tp org kata betik muda jgn mkn bahaya kakak sy yg mngdung marah mkn … sy pun first baby first mom hehehe kakak sy je penasihat sy kalu bak mkn2 ni huju sbb kite xtahu apa2

Better jgn makan tak kira muda atau tua betik, nenas, air kelapa, tebu even my doktor suggest laksa pun tak boleh makan waktu awal2 ni.

kalau teringin tapi was was nak makan, boleh check dekat bahagian makanan & nutrisi makanan dlm apps ni sis. sy selalu refer sini.

Betik muda tak boleh. Kalau dh masak ok.

7mo ago

Jgn kak bahaya