Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

Sis.. ni dlm buku pink. Dr tkt psl beranak paksa sy lg tkt baby meninggal dlm perut.. Sebelum buat minum air gula 28w, sy ada msk wad 25w sebab bleeding.. Waktu dlm wad dorg akan check jantung baby 4jam sekali.. sy ingat lg, time tu twins A ok, jantung biasa.. twins B jantung laju sgt2.... smp bertukar2 nurse mlm tu check fetal heart rate.. sy pun smp nk nangis panik.. Abaikan apa org kata, tu cuma slh satu potential risks. Sis jaga jela pemakanan, tidur dan aktiviti sis.. stiap gula dan karbo tu kena bakar atau lawan dgn serat/fiber.

1y ago

ya Allah moge sis tabah.. sy doakan dimudahkan urusan sis.. sy sangkut gdm pon dah Panic sbb tk de pnglaman