Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

bersalin normal atau pksa.. ttap sakit.. dan ttap akn bersalin jgak.. bukan boleh simpan bby smpai bby tu setahun dalam perut.. so...jngn stress

1y ago

tau xpe.. hehe...kiter yg kedua pn xsabar.. biarkn ape orang kata . saya dlu mse kje.. mcm2 citer ngeri dorg crita.. blum termasuk segala jenis pntg lrang tu x boleh .ni xboleh.. susah nk bersalin.. dh geram...saya jwab.. xboleh normal.. belah.. hahha...skli czer betul2 . sbb heartbeat bby drop