Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

sy pon gdm n doc ade bgtau jgk xbole lebih due.. tp kakak sy ckp nnt dlm 36w doc akan tgk keadaan kte mcm mane n bg tarikh utk ready serah diri.. xpela sis ignore jela ckp org walopon diri ni nebes je.. bersedia jela.. 😵‍💫

1y ago

aah kn lg2 anak petama lg berdebar bile org ckp mcm2