Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

jgn stress sis... sy ibu gdm on diet control.. selagi dpt kontrol mkn n baby tak besar tak kena pakse la sis.. positif je... doktor bgitau sy mcm tu kalau baby besar kena awal 2 minggu bersalin n kena induce bagi baby kluar.. so kontrol je pemakanan

1y ago

berat bby sy ok je .. itulah sangkut air gula pulak.. tp by weeks to weeks so far ok Doc Kate tk de masalah