Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

Saya doc dah bagitau awal awal nak ceaser 37 week..sekarang 32 week..sebelum bersalin nak buat operation jantung pasang bateri dlu..allah ja yang tau betapa susah hatinya saya…tapi kalau itu yang terbaik doc ckp kita ikut ja la..janji kita dengan anak selamat..jgn pikir sgt nah..

1y ago

semoga urusan sis bby dimudahkan amin