Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

sma mcm sya . sya dh mmg confirm 38mnggu induce . pstu adala mulut2 dk ckp ' hg ni mst czer ni ,xleh normal ' . kita dhla first mom. rsau dgar 😭

1y ago

knp Ye ade org y Down kn kite tk paham btol kite tk de pengalaman LG la gangu emosi nanti mkn pon tk lalu mcm sy.. sy harap sis dpmudahkn urusan