Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

Kakak sy gdm juga, alhamdulillah bersalin normal.. Dia ikut keadaan ibu dan baby tu juga, if ada problem masa nak melahirkn tu...so dok tahu la nak ambil tindakkn apa,.. X yah risau la.. Doa je byk2 moga dipermudahkan

1y ago

iye sy tk de pengalaman bby first dlm adk beradik pon sy je pmpuan jd tk de akak2 nk tnye.. amin2 moge sis nk bby dpmudahkn urusan