Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

try sis tnya kwn sis nape dia ulang2 duk ckp pasal tu .. dia ke nak branak😂 kebanyakkan gdm mmg kena paksa bersalin .. tapi x bermksud kena paksa bersalin ni lebih skit dri beranak normal .. sama je skit nya .. x da branak x skit 😅 jgn stress x da dpt apa pun .. kalau kwn dok ulang balik , tnya dorg balik .. dhtu gtau kalau kena paksa beranak nape ? dorg yg merasa skit ke ?😂

1y ago

amin.. moge sihat2 sis pon sama dimudahkan urusan