Emosi dengan perkataan org

Salam n Hai ibu2 smue.. Sy Down Sgt betol ke klo gdm time preg tu kite kene bersalin Pakse? Stres btol kawan duk ckp mcm tu duk ulang2 bende tu.. Dah Try positif tp duk ckp LG.. Tk boleh ke bersalin normal biasa? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

sepupu saya memang ada kencing manis even sebelum ngandung. berapa hari sebelum due date , baby meninggal dalam perut . tak perlu stress . abaikan je kata orang. ikut kata dan nasihat doktor sahaja . kalau kurang pergerakan baby, terus ke hospital. takut jadi macam sepupu saya . 3 hari kurang pergerakan baru ke hospital

1y ago

tak sanggup dah rasa air gula Plain tk de perisa heheh