Lendir kuning cmpur drah sikit

Salam hi mumy to be smua 😊 nak tnya normal tak ye kluar lndir cmpur drah sikit tu ? Agk2 bhya taj ye ? Sya bru prgnt 6 mgu . Ni kndgn yg ke 4 . Yg first da 3thn lebih . 2 n 3 , satu kgguran n satu mngndng luar rahim dlm thun yg sma juga 😥 kali ni rsa mcm fobia sikit sbb tiub sya tgl belah kiri je . 😥#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

Saya pun Baru je jadi macam awak,keluar darah campur lendir,katanya mungkin sebab tgh menempel babynya kt dinding Rahim ..tapi better awak pergi check,sebab kata dr ada kemungkinan mengandung luar Rahim..puas hati kalau awak g hospital check,mcm Saya alhamdulillah dlm rahim..jadi dah scan rasa lega..jgn tunggu2 pergi je check ya

Ade pergi scan x utk tgok kantung ade ke x dalam rahim time 6 weeks ni, sbr ye sis..try check di hospital if rse was was.. Pape pon moga semua baik² saja

jika ada drh even sikit better puan g klnik or hsptl tuk dptkn rawatan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin