sakit setengah2 jam

Salam mummy2 semua perut saya sakit jak dari tadi.. Sakit dia setengah2 jam mengeras.... Patut kah saya pi hospital skrg.....

5 Balas

klau setiap 5 minit prt mengeras bawa je ke hospital..sy 5 mnit mengeras pergi hospital dh ada bukaan 3 cm..masa tu baru 33 weeks..ddk dlm lr je..

Pergi la check sis, sy pun sakit sgt sampai masuk hospital haha, check jeeeee, sbb doc kata kalau sakit perut ni sbnrnya unusual lah

da berapa weeks ni? macam saya da sakit 15minit sekali misi ttp cakap tgu ada tanda darah keluar baru pergi hosp..

sye pown sme dari siang tdik perut megeras tpi tk lme sekarang dh 38wk2hri nk kelink tkon blom nk besalin lgi hmmm

MMG patut sis nti ada mslh