17weeks

Salam mummy² semua... Nak tanya laa.. Saya first mengandung... Normal ke kalau 17weeks seluruh perut keras je... Belum ada rasa pergerakan lagi ?errrmmmm... ?Ada yang sama macam saya ke..??Share sikit pengalaman first mummy² semua?

2 Balas

Hi awak. Minta maaf ya. Saya tak ada pengalaman dalam isu/situasi ni. Tapi mungkin ada mommies lain yang ada pengalaman. Jom mommy lain kongsikan pengalaman anda dengan kami😉

saya pun perut mengeras.. tapi bahagian bawah belah kiri je.. saya baru 12 minggu