Berat Baby

Salam mummy2 semua. Maaf sy nk tnya. Normal ke kalau kandungan baru masuk 7bulan, berat baby baru 1kg mcm tu? Sbb mase sy scan baby dlm 27weeks, tp doctor takde cakap apa pulak. Risau pula sy takut baby kecik nnt. Skrg sy dh 28weeks. Terima kasih mummy2 semua. :) #firstbaby

34 Balas

Baru scan semalam.. 27weeks 2days.. Doctor cakap berat baby 1.3kg.. Doctor cakap OK Dan normal..

Normal sis. Sy pon camtu. Tapi doktor takda cakap ape lagi. Sy jumpa doktor pakar o&g.

Sy 28w berat baby 1.1kg. Normal je. Now sy 32w baby kecik pulak. Berat xikot week.

Samala.. Sy time scan aritu 26mgu.. Baby baru 1kg.. Tp doc ckp normal lagi

Saya 34w, 2.03kg. Dr cakap kecik sikit tp bila dekat graf, okay je

sy scan 28w hri tu 1.13kg..scan 30w dh 1.5kg..normal je doc ckp

Doc diam je tu maknenya ok la.. Nanti hujung2 cpt besar.. Hihi

Saya dh 7 bulan baru sekilo lebih kot.. Keluar keluar 3.22 kg

Sy scan 28 week, berat baby 1.1 kg.. Dktor cakap normal..

Kalau doktor tak cakap pape , takde masalah pape la .