Siapa pernah?🥺🥺 Dan Tahu normal atau Tak? please help me..

salam mummy semua.. normal ke semalam saya ada mkan buah naga, dan pagi ni rasanya dh dua kali saya buang air kecil keluar warna seakn purple merah macm tu? ada tak siapa yg pengalam makan buah nagar keluar i kecing mcm colour tu..🥺🥺🥺, Tiba saya rasa risau🥺🥺!#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

11 Balas

sy selalu makan buah naga tak perasan pulak air kencing berubah warna sebab bila kencing je tak pandang. huhuhu. bangun² terus flush. kadang doktor tanya kencing ada berbuih tak, kita macam aaaa..

sama mcm sy kelmarin. kencing warna merah, dh lupa psl makan buah naga. cuak sekejap ye. pastu baru teringat ada makan buah tu 😂 normal je sis, warna buah tu lahh.. mmg jd gitu.

2y ago

itulahh..cuak tiba2 kita takut ad problem ke ap,lain mcm nmpk i kecing mcm tu😅😅😅..Nasib laa! Lega rasa klau korang pun mcm tu..😂

buah naga yg purple itu pasti keluar warna sewaktu membuang..dan membersihkan perut🤷‍♀️

ohh makan buah naga memang air kencing dan najis jadi kaler lain ke ? baru saya tau 😂

hm saya hari hari makan buah naga untuk hb low tp kecing tak warna seakan buah tu...

Sy berak kelua biji2 buah naga tu bintik2 hitam 😂 siap campur kaler purple ckit..

2y ago

HAHAHAHA 🤣 buat main ekk .. tp buah naga mmg bagus untuk sembelit

mmg lerr. warna dri buah tuu. xde mslh ape pon

2y ago

Alhamdulillh..lega rasa😅,Risau sebb first time,Tq sis

Normall hehheh

normal je sis.

normal .