Baby merangkak

Salam mummy... normal ke bby 8 bulan tak pandai merangkak lagi.. saya stress orang sekeliling persoalkan perkembangan anak saya 😭😞#seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Balas

Salam. Perkembangan anak kadang berlainan mommy. Kadang anak tak merangkak terus berjalan. As long dia aktif dan cuba untuk memanjat ke cuba untuk mengensot okay je sebenarnya. Tapi kalau dah setahun lebih takda perkembangan boleh jumpa dengan doc ya

2y ago

Aamiin ya rabbal alamin. Sama²

anak saya pon lmbt 1tahun baru pandai merangkak

2y ago

ye ke... lega saya dengar 😌😊