Kandungan baru 10w

Salam mummy , nak tanya mummies berkenaan dengan tempoh yang sesuai untuk bersama suami 😅 berapa week ya baru boleh bersama ? Kesian pulak suami duk ngendeng2 jee nak bersama tpi kita nya yang tak yakin sebab baru lgi . Boleh bantu ? Saya new mom #bantujawab

2 Balas

Saya baru 8w tapi saya bersama je asalkan jangan gelojoh sangat haha. Kalau lepastu kandungan ok takde spotting rasa takpe je teruskan. Cuma husband saya yg taknak sbb takut😅

2mo ago

Tu laaa , kitanya yg takut . Dianya mencuba2 tpi kira seriauuuu . Lagi pulak anak first huhuhuhu . Kena tnya dr tengok keadaan bb la okay tk hahahaha

sebaiknya selepas 16w .. 🥰