Baby melintang 32w

Salam / Hi Mummies, sesiapa ada any experience baby melintang pada 8 bulan? Boleh share tips tak supaya baby masuk laluan semula 🤲 Dah borak borak dengan baby dah, mana tahu mummies boleh bagi tips. Or ada pengalaman buat ecv (pusingkan baby) boleh share juga ye 😘 Thank you. #firstbaby #advicepls #ingintahu

1 Balas

Mcm saya, memang kandungan tak mahu pusing dan saya terpaksa menjalani czer..Cukup2 masuk 37 minggu terus masuk bilik operation. Bimbang baby akan terbelik