Baby premature

Salam mummies... Doakan baby saya lahir 34w5d. Berat 3.05kg tapi pernafasan xok. Paru2 pulak kena infection. Sedih sgt2. Saya kawen 7tahun. Ni anak first. Saya harap anak saya survive n sihat Dan kuat.. doakan baby boy saya yaaa #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing #babypremature

Baby premature
17 Balas

Amin ya mujib.. moga dipermudahkan urusan puan sekeluarga serta dimakbulkan segala hajat puan, semoga anak kecil puan sihat seperti sediakala dan membesar dengan jayanya.. amin ya rabbal alamin 🤲

1y ago

semoga sembuh seperti anak lain. sayu betul tengok baby berselirat dgn wayar mcmni. moga kuat kedua org tuanya. doa yg baik2. inshaAllah dipermudah olehNya

1y ago

InshaAllah moga2 baby nya cepat keluar

semangatnya dia😍 sy last scan 13/12 berat baby baru 1.92kg 😥 in Shaa Allah baby sis boleh survive.. doa byk2..btw tahniah n selamat berpantang😊

1y ago

Amin....thank you

In Shaa Allah dipermudahkan olehNya.bsar jgk 34w 3kg.hrp2 tu bg klebihan pd baby tuk survive.yg kuat ye mummy.bersangka baik pd Sang.Pencipta☺️

1y ago

patut la bsar.sy pon gdm jgk ni.2.1 warded nk czer sbb dh 2x czer.

comelnya..semoga Allah kurniakan nikmat ksihtan yg baik dan brpnjangan ya baby aamiin ya mujib.

1y ago

aaminnn..... thank you ❣️

semoga dipermudahkan segala urusan and semoga baby cepat sihat insyaallah. mummy terus kuat ya!

1y ago

Amin...Amin... thank you

sy doakan semoga baby sis kuat n sihat. demoga allah permudahkan segala urusan sis 🤲🏻

1y ago

Amin Amin Amin...thank you

comey nye bby 😍 InsyaaAllah sis, sye doakan semoga bby sis cpt sembuh & cpt2 bley blek..

1y ago

Amin..Amin...Amin... thank you 💗

aamiin, semoga ibu dan baby diberi kesihatan yang baik.. kuat selalu ya ibu

1y ago

aminn....thank you

smoga dipermudahkan segala urusan puan, dan baby cepat sembuh..aminnnn

1y ago

aamin...thank you