keputihan jernih..

as salam momy2..sy nk tnye..adakah normal bg ibu hamil 37 weeks ++ mgalami kputihan ttp x b'bau / ad color.sdng awl n ptghn mgdung xde pun..adakah nie salah 1 ptnda nk bsalin jgk??sy bru lps doc mskkn mlt itik utk amik sample..result blum tau lg..

1 Balas

normal . sy prnah alami smpai basah selua tidur sy . smpai ingt ketumban pecah sbb xd pape wrbe hnye basah . ahaha doc kata sbb mse preggy cairan d vagina tu mmg akn trasil bnyk .