breastfeeding

Salam momy. Sy momy yg bakal melahirkan anak bln 4 ni. 1)Blh bg tips @ cara untuk simpan susu once sy dh msk kerja nanti. Sy berharap sgt dapat susukan baby dgn susu ibu..smoga allah permudahkan urusan sy nt. 2)Apa barang lengkap perlu sy sedia selain dari pump susu. 3)Dan mcm mn nt bila dh hantar dekat pengasuh, cara sy nk pack susu tu untuk dia berikan kepada anak sy.. Sapa yg ada pengalaman blh kongsikan tak? Tq ?

1 Balas

Salam sis..sy xde pengalaman tu..tp sy tau dr mana sis nk tau semua yg sis tanya tu. Nanti sis buka bf masuk group bfmembers kat stu dia ajar semuanya😊